Vanzari, Service si Consumabile pentru Case de Marcat si Balante Electronice - Detect Serv Cluj Napoca
[email protected] | 0264-597320
Str. NASAUD nr. 8, ap. 35, 400610 CLUJ-NAPOCA

AirPort Extreme
Noul AirPort Extreme este soluţia wireless perfectă pentru acasă, pentru la şcoală şi pentru companiile mici. El funcţionează simultan în benzile de 2,4 şi 5 GHz, asigurând performanţe maxime pentru toate dispozitivele tale. Îți permite să împarți conexiunea la Internet şi întreaga reţea wireless cu până la 50 de utilizatori. Mai mult, poți transforma un hard disk USB într-o unitate de disc care poate fi accesată wireless prin reţea, iar acum şi prin Internet. Iar dacă conectezi imprimanta la portul USB al AirPort Extreme Base Station şi o adaugi în lista de imprimante de pe Mac sau PC, toate persoanele din reţea pot profita de o imprimantă principală. Wireless, bineînţeles.

AirPort Express
AirPort Express este suficient de puternic pentru a susține o reţea Wi-Fi la domiciliu, dar în acelaşi timp este suficient de mic pentru a putea fi luat la drum. Acesta îți permite să împarți reţeaua wireless cu până la 10 utilizatori, să printezi la o singură imprimantă documente, fotografii şi multe altele din orice cameră a locuinței tale. Funcţionează fără probleme cu orice computer care foloseşte standarde Wi-Fi, indiferent dacă este un Mac sau un PC cu Windows. Graţie dispozitivului AirPort Express combinat cu AirTunes, poți asculta muzică din iTunes prin sistemul tău stereo sau direct în boxe. AirTunes preia muzică din colecția iTunes de pe computer şi o trimite wireless către orice boxe stereo sau difuzoare din locuinţa ta. Trebuie doar să bagi AirPort Express în priză și să conectezi difuzoarele printr-un cablu audio.

Apple TV
Apple TV este un media content streamer si va permite să accesati conținutul librăriei iTunes direct pe TV. In plus, cu ajutorul Apple TV puteti conecta prin wireless si urmari la televizor continutul de pe iPad-ul sau iPhone-ul dumneavoastra.


Mai jos puteti descarca lista completa de produse Airport si Apple TV.
Pentru mai multe detalii si informatii va rugam sa ne contactati la 0264-597320.